De kleermakerij van mijn grootvader in Someren in 1935.
Net als mijn opa destijds ga ook ik voor maatwerk.

Bureauprofiel

In 2004 heb ik (Wim Maas) mij gevestigd als zelfstandig historicus onder de naam Bureau voor Historisch Maatwerk. Ook daarvoor was ik al actief in de historische wereld, waarmee ik met recht een ervaren rot in mijn vak ben te noemen. Deze ervaring zet ik met veel enthousiasme in voor mijn klanten met als doel hun geschiedenis betekenis te geven.

Uw vraag is bij mij dan ook in vertrouwde handen: of het nu gaat om kleinschalig onderzoek naar de oprichtingsdatum of een uitgebreid onderzoek naar de geschiedenis van uw bedrijf of familie. Ook verzorg ik de presentatie van het historisch onderzoek in de vorm van een rapport, boek, magazine, website of tentoonstelling. Hiervoor werk ik samen met andere professionals. Zo ben ik in staat om op een originele, flexibele en creatieve manier een 

bijzonder product te maken dat naadloos aansluit bij uw wensen en imago.​ Bureau voor Historisch Maatwerk is lid van de brancheorganisatie voor vrij gevestigde historici Ondernemers in Geschiedenis en maakt deel uit van het samenwerkingsverband Maas+deNatris. Daarnaast ben ik namens Bureau voor Historisch Maatwerk verbonden aan het Nationaal Archief en het CBG | Centrum voor familiegeschiedenis als niet-gelieerd onderzoeker.

Wim Maas

Wim Maas

Historicus