Levensverhaal op film

Film

Wie kent ze niet de verhalen van vroeger. Keer op keer worden ze verteld, door onze ouders of grootouders, maar vaak vergeten we ze op te schrijven. En daarmee dreigen unieke delen van de familiegeschiedenis verloren te gaan. Hoe mooi zou het zijn als we die verhalen veilig stellen voor de toekomst. En hoe bijzonder is het dan als die familieverhalen ook door hen zelf worden verteld. Daarvoor is het levensverhaal op film een erg geschikte manier.

Uniek

Het levensverhaal op film is een documentaire waarin uw ouders en grootouders zelf vertellen over hun leven, hun jeugd, school, sport, werk of hun ouderschap. Hiermee wordt niet alleen hun leven gedocumenteerd, maar film heeft ook de kracht om de gelaatstrekken, stem en beweging vast te leggen. U vertelt uw verhaal in uw eigen vertrouwde omgeving, waarin wij de bijzondere gebeurtenissen uit uw leven een plek geven. Zo wordt het een uniek document, dat ook geschikt is als cadeau voor een hele familie of bedrijf.

Samenwerking

Samen met videomaker René van der Horst van Studio Topixx maak ik uw levensverhaal op film. Ik neem de interviews af, zoek samen met u uw oude foto’s en filmmateriaal uit, zoek – indien gewenst – naar andere relevante oude beelden, documenten en films ter ondersteuning van uw levensverhaal. Het door u zelf vertelde verhaal wordt door René gefilmd en samen met de bijpassende oude foto’s en films monteert hij dit af tot een prachtige film. U ontvangt uw levensverhaal op film mooi verpakt thuis op een usb-stick. Wij kunnen u een drietal pakketten aanbieden, variërend een film van een half uur tot anderhalf uur – zie deze pdf voor de pakketten met prijzen. Uiteraard is ook maatwerk mogelijk.

Uitgelichte projecten

Interesse? Vul onderstaand formulier in!

Bellen kan natuurlijk ook: 06 – 51 76 5 502