Bureauprofiel

Bureau voor Historisch Maatwerk is in 2004 opgericht door historicus Wim Maas. Hij is al ruim 25 jaar werkzaam in de historische wereld en daarmee met recht een ervaren rot in zijn vak te noemen. Bureau voor Historisch Maatwerk verzorgt jubileumuitgaven, verricht genealogisch onderzoek in binnen- en buitenland en levert daarnaast speciale historische diensten. Kortom: een allround leverancier op historisch gebied. Wij werken voor particulieren, bedrijven, organisaties, instellingen en uitgeverijen.

Uw vraag is bij ons in vertrouwde handen: of het nu gaat om kleinschalig onderzoek naar de oprichtingsdatum of een uitgebreid onderzoek naar de geschiedenis van uw bedrijf of familie. Wij verzorgen ook de presentatie van het historisch onderzoek, bijvoorbeeld in de vorm van een rapport, boek, magazine, dvd, website of tentoonstelling, waarvoor we samenwerken met een aantal professionals. Hierdoor zijn we in staat om op een originele, flexibele en creatieve manier bijzondere producten te maken die naadloos aansluiten bij uw wensen en imago. Bureau voor Historisch Maatwerk maakt historie hedendaags!

Bureau voor Historisch Maatwerk is lid van de NVHO (Nederlandse Vereniging van Historische Onderzoeksbureaus) en maakt deel uit van de samenwerkingsverbanden Anno '04 en Maas+deNatris. Daarnaast is Wim Maas namens Bureau voor Historisch Maatwerk niet-gelieerd onderzoeker bij het Nationaal Archief en het CBG | Centrum voor familiegeschiedenis.